Menüpontok

Németh Roland lett a legeredményesebb magyar kerekesszékes teniszező az augusztus 30 - szeptember 2. között megrendezett Return Cup Nemzetközi Kerekesszékes Teniszbajnokságon.

A magyarok közül Szabó Béla, Lelik Ferenc és Csiszár Attila az első körben vereséget szenvedett, a 16 közé bejutott Braun János, Farkas Attila és Bovier György, valamint a két kiemelt sportoló, Farkas László és Németh Roland.

A 16 között Németh Roland nyert a román ellenfelével szemben, Farkas László pedig Braun Jánost búcsúztatta. A negyeddöntőben Farkas László a szlovák Masaryk ellen is nyerni tudott. Németh Roland az olasz Bancit verte, így a két magyar kiemelt játékos az elődöntőben találkozott egymással.

Kettejük meccséből, Farkas László ellen Németh Roland jött ki győztesen, így a döntőben az idei hatodik tornagyőzelmére pályázó osztrák Riegler volt az ellenfele, aki sajnos Rolandot 63- 61-re, szoros küzdelemben a második helyre szorította.

A vigaszágon azonban magyar győzelem született, Lelik Ferenc az olasz Sabatellit és a szintén olasz Sottanit is legyőzte, a döntőt pedig játék nélkül nyerte a horvát Sosnikkal szemben.
Gratulálunk a teniszezőknek, edzőknek, köszönjük a Magyar Tenisz Szövetség fotóit!