Újra indul a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram, szavazz a parasportolókra, segítőkre!

A parasportolók elhivatottsága, eltökéltsége utat mutathat mindannyiunk számára, eredményeik tiszteletet ébresztenek. „A sporteseményeken szurkolás mellett legalább ilyen fontosnak tartjuk azt is, hogy a felkészülés idején anyagi és erkölcsi támogatásunkkal segítsük kiválóságainkat. Immár több mint tíz éve a K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások minden elköltött 1000 forintja után 1 forintot a sportolók támogatására teszünk félre. A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogramnak köszönhetően az elmúlt 11 évben eddig 17 sportoló és 2 segítő kapott egyénileg több mint 15 millió forint összegű ösztöndíjat” - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

 

Most ismét itt a lehetőség, hogy kimutassuk a tiszteletünket és a biztatásunkat, hiszen idén újabb kiváló sportolók részesülhetnek a fejenként bruttó 800 ezer forintos támogatásban.  A Magyar Paralimpiai Bizottság által ajánlott jelöltekre három kategóriában - felnőtt, reménység és paralimpiai segítő – online szavazhat minden szurkoló 2017. szeptember 1. és 30. között a http://www.kh-regisztracio.hu/mozdulj/ weboldalon.

 

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke üdvözölte a program újbóli elindítását: „A világ minden kontinensén a parasport hatalmas fejlődésen megy át és egyre nagyobb a népszerűsége.  Öröm látni, hogy a magyar társadalom megszerette a hazai parasportolókat, elképesztő energiákat ad a sportolóinknak a támogatásuk. Köszönjük, hogy szavazatukkal, szeretetükkel támogatják a sikeres felnőtt sportolókat, az ifjú kezdő sportolóinkat és azokat a segítőket, akik önmaguk helyett a sportolókat helyezik előtérbe nap, mint nap. A K&H Csoport kezdeményezése példaértékű, 11 éve tartó segítése a sportolóknak egyedülálló és követendő minta. Köszönöm, hogy együtt bizonyíthatjuk be: fogyatékosnak lenni nem azt jelenti, vesztesnek lenni”- tette hozzá a bizottság elnöke.

A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram 2017. évi jelöltjei:

felnőtt kategória:

  • Csonka András paralimpiai ezüstérmes asztaliteniszező
  • Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes vívó
  • Suba Róbert paralimpiai ezüstérmes kajakozó

 

reménység kategória:

  • Konkoly Zsófia paralimpiai bronzérmes úszó
  • Ruzsa Zoltán csörgőlabdázó
  • Sztanó György erőemelő

segítő kategória

  • Jova György, Béres Dezső paralimpiai bronzérmes boccia játékos segítője
  • Kálmán Edgárné, Kálmán Krisztina atléta segítője
  • Varjasné dr. Kovács Edit, számtalan paraúszó segítője, felfedezője

 

A jelöltekről bővebb információ a http://www.kh-regisztracio.hu/mozdulj/ regisztrációs oldalon található. A magyar parasportolókat a Magyar Paralimpiai Csapat facebook oldalán, a magyarparalimpiai csapat Instagram oldalán és a www.hparalimpia.hu weboldalon lehet követni.

 

Következő események