Menüpontok

Szeptembertől két új kolléga a fedélzeten

A Magyar Paralimpiai Bizottság az ősz kezdetével két új kollégával bővült. 

Csizmadia Viktória a 2017-es 17. FINA "vizes" Világbajnokság szervezőbizottsága, valamint a tavalyi World Urban Games-t rendező csapat tagjaként már belekóstolt a sport világába:

“Az eddigi tapasztalatok során olyan kapcsolatokra és tudásra tettem szert, amiket remélhetőleg itt is tudok kamatoztatni. Teljesen egyetértve a bizottság jelmondatával, szeretném segíteni a mindennapi munkát, valamint a kollégák életét. Vettem már részt pár hazai rendezésű világeseményen és remélem, hogy ezen ismeretem segíteni tudja mindenki feladatát. Az emberek között a legrövidebb út egy mosoly, ez abszolút jól jellemzi a saját hitvallásom.” - vallja az új érkező.

Az új évszak, új kommunikációs igazgatót hozott és bár bevallása szerint ki nem állhatja a hideget, a szeptember elsejei hűvös szél most mégis segített neki. Müller Béla számos világverseny sajtófőnökeként, és nemzetközi szövetség tartalomgyártójaként, közösségi média menedzsereként szolgált rá a szervezet bizalmára.

"Mindig is leesett az állam a parasportolók teljesítményétől. Hihetetlen számomra, hogy mennyi energiát képesek mozgósítani. Szeretném, ha a világon mindenkihez eljutna a hírük. Ezért fogok dolgozni, így próbálom segíteni munkájukat." - mondta a kommunikációs csapat újdonsült vezetője.