Menüpontok

Kitüntették Locsmándi Alajost

A Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium intézményvezetőjét Locsmándi Alajost, Áder János köztársasági elnök kiemelkedő munkájáért Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesítette.

A Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium és EGYMI (alapításkor Nyomorék Gyermekek Menhelye és Egylete) több mint száz éve segíti a mozgáskorlátozott fiatalok beilleszkedését, tanítását.

Locsmándi Alajos hosszú évek kemény munkája által érte el, hogy az intézmény eddig nem látott fejlettségi szintre jusson, hogy a támogatások összege folyamatosan növekedjen, hogy az emberek elfogadó-befogadó társadalmat teremtsenek, amiben az Mozgásjavító egykori, jelenkori és jövendőbeli tagjai otthonosan, bátran mozoghatnak. A lelkiismeretes munkát honorálta Áder János köztársasági elnök Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel.

Eddigi munkáját az MPB már 2016-ban Paralimpiai Láng díjjal jutalmazta a fővárosi Mozgásjavító Általános Iskola, Szakközépiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Diákotthont.

További kitartó és sikeres munkát kívánunk!

 

(Fotó:budapest.hu)