Menüpontok

A Magyar Paralimpiai Csapat új támogatója a BioTechUSA

A megállapodás keretén belül Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő, kizárólagos magyar tulajdonban lévő étrend-kiegészítő gyártója és forgalmazója saját termékeivel, valamint professzionális tanácsadással segíti a Magyar Paralimpiai Csapatot.

A Magyar Paralimpiai Bizottság évek óta kiemelt figyelmet fordít a sportolók egészségtudatos felkészítésére. Ennek jegyében a tokiói paralimpiai felkészülés keretében már negyedik alkalommal támogatja a sportolókat féléves időszakra elegendő étrend-kiegészítővel. A termékeket a sportolók igényei alapján, az antidopping szabályok betartásával rendeli meg az MPB, az elmúlt időszakban egyre több esetben a BioTechUSA termékeiből.

“A BioTechUSA-nál az egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a mozgás örömét minél több emberrel megismertessük és bebizonyítsuk, hogy egy sportolni vágyó ember minden akadályt képes legyőzni. Ezért kifejezetten büszkék vagyunk a Magyar Paralimpiai Bizottsággal kötött megállapodásunkra, hiszen ők is nap mint nap hasonló célokért dolgoznak - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Az 1500 termékből álló magas minőségű portfóliónk mellett kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges életmóddal kapcsolatos edukációra is; szakképzett tanácsadóink mind hobbi-, mind élsportolóknak komplex tanácsokkal segítenek céljaik elérésében. Úgy gondoljuk, hogy a mozgás nemcsak egyéni szinten hozhat pozitív változásokat, hanem közösségteremtő ereje is van. Hiszünk benne, hogy a mozgás összeköti az embereket és képes egyenlőséget teremteni. A Magyar Paralimpiai Csapattal kötött megállapodásunkkal pedig ezt a gondolatot szeretnénk még inkább erősíteni.”

A hosszú távra szóló partneri kapcsolat egyik fő pillére a sporttáplálkozással kapcsolatos szaktanácsadás, hiszen a megfelelően összeállított sportcélú étrend elengedhetetlen a kiemelkedő eredmények eléréséhez, legyen szó kisebb versenyekről vagy akár a paralimpiai felkészülésről.

"A magyar parasportolók minden támogatást megérdemelnek, anyagit is, sportszakmait is és természetesen a sporttáplálkozással kapcsolatosakat is. – mondta Szabó László, az MPB elnöke, majd kiemelte - Elégedett vagyok, jó érzéssel tölt el, hogy újabb támogató állt a Magyar Paralimpiai Csapat mögé. Jó úton haladunk, hiszen a járvány okozta nehézségek ellenére is sokan velünk tartanak, így a BioTechUSA is. Megfelelő étrend-kiegészítők nélkül ma már nem lehet kiemelkedő sporteredményeket elérni, márpedig mi erre készülünk a tokiói paralimpián és minden egyes versenyen!"