Menüpontok

A paralimpia előtti utolsó elnökségi ülését tartotta az MPB

Elnökségi ülést tartott június 25-én a Magyar Paralimpiai Bizottság online térben, ahol a tagok egyöntetűen elfogadták a Magyar Paralimpiai Csapat kialakításának irányelveit, valamint az eredményességi javaslatokat.

Az elnökség július 14-re hívta össze a Magyar Paralimpiai Bizottság Rendkívüli Közgyűlését, amelyen a magyar paralimpiai delegáció összetételéről döntenek. A tokiói Magyar Paralimpiai Csapat összetételéről szóló irányelvet ellenszavazat nélkül elfogadták a tagok. Az elnökség továbbá egyhangúan támogatta a paralimpiai jutalmazáshoz köthető személyi nyilatkozatot, valamint a paraúszó Eb, illetve paraatlétikai Eb eredményességi támogatásást.

A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, Szabó László, külön kiemelte a digitális találkozó végén, hogy ismerve a jelenlegi részleteket, a Magyar Paralimpiai Bizottság rendkívül jól halad a Japánban rendezendő Paralimpiai Játékok előkészületeiben és a különleges szabályozásra is teljes mértékben felkészültek a dolgozók, akik a folyamatosan tájékoztatják a versenyzőket, szakembereket a körülményekről.