Menüpontok

Legyél a Magyar Paralimpiai Csapat mellett egy szurkolói fotóval!

A hazai fejlesztésű ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ applikációval lehetőség nyílik a XVI. Paralimpiai Játékok helyszínén virtuális módon szurkolni a magyar parasportolóknak.

 

A pandémia miatt az idei paralimpiai játékok során nem támogathatják szurkolók személyesen a versenyzőket. Annak érdekében, hogy a parasportolók mégis érezhessék az otthoniak buzdítását, a Magyar Paralimpiai Bizottság a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ csapatával kötött partnerséget. Az innovatív, magyar fejlesztésű Seyu applikáció használatával a szurkolók fotókat küldhetnek a paralimpiai csapat tagjai számára, amelyekkel a versenyzők a versenyszàmok között találkozhatnak. Az aktivitás során minden parasportoló számára külön, névre szóló buzdító üzenettel lehet üzenni. A szervezők célja, hogy minél több sportszerető magyar ember fejezhesse ki támogatását a Magyar Paralimpiai Csapat tagjai számára, a világ bármely pontjáról.

A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. A szurkolói fotó az elkészítés után, a gyors jóváhagyást követően a kiválasztott paralimpikon képével és a neki szóló motiváló üzenettel ellátott keretet kap. Az így létrehozott képeket a parasportolók a magyar csapathoz tartozó digitális készülékeken keresztül fogják látni az egyes versenyszámaik között, így Tokióban is érezhetik az otthoniak támogatását.

Így tudsz szurkolni a Magyar Paralimpiai Csapat tagjainak:

  1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Jelöld be kedvencnek: Magyar Paralimpiai Csapat
  4. Válaszd ki az aktuális sportágat
  5. Készíts egy fotót, add hozzá a kedvenc paralimpikonodnak szóló szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

A Magyar Paralimpiai Csapat, a Startup Campus és a SportTech Hungary Program nevével fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu minden versenynapot követően egy albumban közzéteszi a beérkezett szurkolói képeket. Kövesd a Seyu és a Magyar Paralimpiai Csapat oldalát, hogy időben értesülj a szurkolói fotógyűjteményről.

A szurkolói aktivitás a Startup Campus és a SportTech Hungary Program támogatásával valósul meg.

Szelfizésre fel! Hajrá, magyarok!
 

Felhasználható linkek:

Download from Google Play Store

https://bit.ly/Seyu_App

Download from Apple Store

https://apple.co/3dyhJIB