Menüpontok

Szakágvezetők reggelijén értékelték a tokiói szereplést

Két év után újra valódi, baráti hangulatú reggelin találkozhattak a hazai parasportágakat vezető sportszakemberek a Nem adom fel Kávézó és Étteremben.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke részletes tájékoztatott tartott a tokiói Paralimpiai Játékok magyar sikereiről. Köszönetét fejezte ki szakágvezetőknek, amiért mindennapjaikban előtérbe helyezik a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeit, sokszor olyan magasszintén, hogy az büszkeséget jelentsen Magyarország számára. Az elnök úr elmondta, szemeinket a soron következő kihívások felé kell szegezni, hiszen hamarosan indul a következő paralimpia ciklus. „Mindig érdemes figyelembe venni más, hasonló országok helyzetét a sportban, erre vannak jó példák. Folytatnunk kell a megkezdett utat, és fejlődnünk tovább. Az idei eredmények nagyszerűek voltak, büszkén, meghatódva gondolunk vissza ezekre.” – tette hozzá.

A köszönetnyilvánítást követően a sportszakmai részletekbe, a jövőt érintő kérdésekbe merültek el a sportágaikat képviselő szakágvezetők, szövetségi kapitányok. A Magyar Paralimpiai Bizottság valamennyi munkatársai segítettek megválaszolni a sportszakmát érintő kérdésekre, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a mára már hagyományossá vált szakágvezetői reggeli.