Menüpontok

Zord körülmények között állt rajthoz Mocsári Bence az Európa-bajnokságon

Hazánkat, egyedül a fiatal para-triatlonista képviselte a kontinens viadalon, melyet Olsztyn-ban, Lengyelországban rendeztek. Azonban a víz alacsony hőmérséklete miatt, a szervezők indokoltnak látták az úszást kivenni a versenyszámok közül, így duatlonban indult el a teljes mezőny.

A Titán Triatlon Club sportolója igyekezett nem törődni a hirtelen jött változtatásokkal, jól sikerült számára az első futótáv, harmadik legjobb idővel teljesítette a szakaszt. Ezt a tendenciát a kerékpározás során is tudta folytatni, ahol megtartotta pozícióját. A tavalyi világbajnokságon hatodikként célba érő Mocsári közösségi médiában megjelent beszámolója szerint rengeteg energiát fektetett bele, hogy lehagyja a mögötte felsorakozó mezőnyt, ami sok energiát kivett belőle, de a pálya rövidsége sem kedvezett. Versenyének második futószámában veszített lendületéből, de így is a nyolcadik helyre tudott beérni.

A többszörös világkupa dobogós parasportoló legközelebb Tiszaújvásorban, a Triatlon Országos Bajnokságon állhat rajthoz, melyet június 4-5. között rendeznek meg