Menüpontok

Megnyílt a jelentkezés a TF inkluzív sportoktató képzésének 2024/2025-ös évfolyamába

A két féléves szakirányú továbbképzés a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, valamint a Magyar Paralimpiai Bizottság együttműködésében indul 2024 őszén. A levelező képzés önköltséges formában indul, ugyanakkor a Magyar Paralimpiai Bizottság és az Allianz Zrt. idén is meghirdeti tandíj-támogatási programját az éves díj egy részének átvállalására.

Fotó: Vidor Gergely

A képzés célja a különféle szakterületeken felsőfokú diplomát szerzett, az integráció/inklúzió jegyében dolgozó vagy dolgozni kívánó szakemberek továbbképzése, ennek eredményeként széles látókörű, minőségi elméleti és gyakorlati tudással rendelkező inkluzív sportoktatók képzése. A megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában a végzett szakemberek képesek az integrált/inkluzív testnevelés és sport különböző területein, állami, civil szervezeteknél és a magánszektorban is eredményesen tevékenykedni, a feladatok ellátásához szükséges legújabb ismereteket kreatívan alkalmazni.

A képzés szakfelelőse a paralimpiai, világ- és Európa-bajnok paraatléta, Ekler Luca, aki a közelmúltban adott nyilatkozatot az egyetemnek a szak harmadik évfolyamának indulásáról: https://tf.hu/hirek/hirek/15709-szeptembertol-ismet-inkluzivsportoktato-kepzes-a-tf-en

Jelentkezési határidő a képzésre: 2024. JÚLIUS 10. (SZERDA)

További információ és jelentkezés a képzésre ITT!

 

Jelentkezési határidő a képzés tandíj-támogatási programjába: 2024. JÚLIUS 5. (péntek)

Tájékoztató a tandíj-támogatási programba ITT! A jelentkezési lap ITT elérhető!