Menüpontok

A Magyar Paralimpiai Csapat hivatalos étterme lett az IL Treno

A Magyar Paralimpiai Bizottság és az IL Treno étteremlánc megállapodást kötött, amelynek keretein belül 2022 végéig támogatja a Magyar Paralimpiai Csapat felkészülését a vállalat.

Az együttműködés értelmében a közel 30 éve működő csoport, amely magában foglalja az IL Treno, az IL Treno Expressz és a Buono Bistro éttermeket, kiemelt kedvezménnyel támogatja a tokiói nyári, valamint a pekingi téli paralimpiára készülő Magyar Paralimpiai Csapat tagjait.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke így értékelte az együttműködést: „Mindig nagy örömmel és megelégedettséggel tölt el, ha új támogató áll be a paralimpiai gondolat és a Magyar Paralimpiai Bizottság mögé. Hálásak vagyunk, hogy az IL Treno étteremlánc ebben a nehéz időszakban partnerségre lép velünk és erőforrásokat fordít a Magyar Paralimpiai Csapat támogatására."

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy segíthetjük hazánk legkiválóbb parasportolóinak felkészülését. Az IL Treno étteremlánc évek óta kiemelten kezeli a fogyatékosügyet és folyamatosan törekszik az egyenlőségre, valamint az elfogadás növelésére. Remélem, hogy támogatásunkkal még több remek eredményt érnek el a magyar parasportolók és történeteiket, kitartásukat még többen ismerik meg." – mondta az IL Treno étteremlánc szakmai igazgatója, Barna Ágnes.

Az IL Treno étteremlánc jelenleg kilenc vendéglátó egységgel rendelkezik a fővárosban, valamint Diósdon, és hozzájuk tartozik a Buono Bistro étterme is. A megállapodás értelmében, az MPCS tagjai, sportolók és sportszakemberek kiemelkedő kedvezményekkel bírnak házhoz szállításnál, helyszíni átvételnél, valamint, amikor a járványügyi helyzet már engedélyezi, helyszíni fogyasztásnál.

A Magyar Paralimpiai Bizottság támogatóinak, szponzorainak száma folyamatosan növekszik, immár 13 partner tartozik közéjük. Reméljük, hogy egyre több vállalatot, intézményt győzünk meg arról, hogy a magyar fogyatékos sportolók segítése, támogatása fontos, hasznos és méltó cél és feladat.