Menüpontok

Ezt hallgatjuk mi – Osváth Richárd

2Pac ft. 50 Cent, Eminem - Unstoppable

Reggelente, ha nincs erőm kiszállni az ágyból,  akkor ez a szám tud segíteni. Ad egy kis plusz motivációt az előttem álló edzésekhez.


Lionel Richie - Hello

Feleségemmel, Kingával 2013-ban volt az esküvőnk és a nyitótánchoz ezt a zenét választottuk. Életünk legszebb napja volt. Azóta is, amikor felcsendül, erre a napra emlékszünk.

Sub Bass Monster - Nincs megírva

Sérülésem után sokáig ezt a számot hallgattam és erről mindig az jut eszembe, hogy pillanatok alatt megváltozhat minden az ember életében, úgy ahogy nekem is megváltozott.

The Devil and The Huntsman - Sam Lee & Daniel Pemberton

A verseny számomra egy harc és ezzel a számmal hergelem magam, de ugyanakkor le is lassítom a légzésem.  Így készülök a küzdelemre és próbálok csak saját magamra figyelni, hogy a páston a legjobbat hozzam ki magamból.

Metallica - St. Anger 

Egy fárasztó hét után, van úgy, hogy ki kell engedni a gőzt és ilyenkor egy jó kis pörgős zene kell. A Metallicát csak jó hangosan érdemes hallgatni és ilyenkor nem érdekelnek a szomszédok, egy kicsit én is megőrülhetek néha.



ARMIN VAN BUUREN pl. Delerium Ft. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto's in Search of sunrise remix)

Fiatalságom átbulizott éjszakáinak hajnali nótája ez. Mindig mosolygok és a kellemes emlékek jutnak eszembe, ha meghallom. A barátaimmal eltöltött időszakot eleveníti fel.

P.O.D. - Youth of the Nation

Kamaszkorom egyik nagy slágere és együttese. De ide sorolhatnám még a Linkin Park, a Limp Bizkit vagy a Papa Roach zenekarokat is. Ezek mind, a lázadó ifjúságom éveit elevenítik meg.

ISHOME - ADAM 

Az Ishome mixek a legjobbak, ha autópályán sokat kell vezetnem vagy épp versenyekre utazok. Úgy tűnik mintha az út is gyorsabban telne, de lehet azért mert kicsit elvontabb stílusú zene, mint amit az emberek hallgatnak.

Punnany Massif  - ÉLVEZD

A barátaimmal együtt töltött gondtalan nyarak jutnak az eszembe, amikor sokat buliztunk és ökörködtünk. Csodálatos évek voltak, imádtam minden pillanatát és percét.

Eminem  - Lose Yourself

Mindig segít erőt meríteni, ha már egy kicsit elfáradtam. Iszonyatos energiái vannak ennek a dalnak.
 
Coolio - Gangsta's Paradise

Szerintem ezt a számot mindenki ismeri és szereti. :) Ha nem, akkor meg kell nézni a Veszélyes kölykök című filmet.

Szabó Balázs Bandája feat. Julie Rens - Hétköznapi

Fülbemászó, szép és különleges, azt gondolom sokak kedvence.

System of a Down - Toxicity

Simán csak megunhatatlan, bármikor jöhet!

A teljes lista Spotify-on:

A teljes lista YouTube-on: