Menüpontok

Idén a Magyar Paralimpiai Csapat felkészülését támogatta a magyar üzleti élet „Oscar-gálája”

Menedzserek Országos Szövetsége május 25-én immár 29. alkalommal rendezte meg a hazai üzleti élet Oscar-gálájaként számontartott Év Menedzsere Díjátadót. A közel 35 éves szervezet több, mint háromszáz vendéggel együtt ünnepelte az üzleti élet kiválóságait a Budapest Marriott Hotelben. Az idei gálán a Magyar Paralimpiai Csapat is reflektorfénybe került, ugyanis az esemény tombolasorsolásának bevételét – több, mint 2,88 millió forintot - teljes egészében a csapat párizsi felkészülésére ajánlották fel a szervezők.

Fotó: Menedzserek Országos Szövetsége

„Ez egy olyan elismerés, melyet olyan kiemelkedő első számú vezetőnek ítélünk oda az előző évben elért kimagasló üzleti és vezetői eredményei alapján, aki a pályája során nem kizárólag az üzleti sikereket helyezte előtérbe, hanem hosszú évek alatt olyan társadalmi felelősségvállalásról tett tanúbizonyságot, mely példaértékű lehet mindenki számára” – árulta el az Év Menedzsere Díjról Kapitány István, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke az onbrands.hu oldalnak.

És valóban, az esemény szellemisége jól tükrözi a társadalmi felelősségvállalás fontosságát: a gálavacsora nyitányaként a tokiói paralimpia érmeseiről készült összeállítást tekinthették meg az esemény résztvevői, majd Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke is köszöntötte a vendégeket.

Fotó: Menedzserek Országos Szövetsége

„A Menedzserszövetség gesztusa sokkal többet jelent számunkra az összegyűjtött összegnél. A tény, hogy az ország legsikeresebb felsővezetőit tömörítő közösség felfigyelt a tevékenységünkre és a sportolóink eredményeire, már önmagában büszkeséggel tölt el bennünket” – nyilatkozta Szabó László az eseményt követően.

A résztvevők tombolavásárlásainak eredményeképpen összesen 2 885 000 forint gyűlt össze a Magyar Paralimpiai Csapat számára, amelynek létszáma a kvalifikációs időszak végére a 40-50 főt is elérheti a párizsi paralimpián.

Fotó: Menedzserek Országos Szövetsége

Ezúton is nagyon köszönjük a Menedzserszövetség gesztusát, a szövetség kollégáinak áldozatos munkáját, valamint a Gála résztvevőinek aktív hozzájárulását a Magyar Paralimpiai Csapat felkészüléséhez és részvételéhez az idei paralimpiai játékokon! Egyben gratulálunk minden díjazottnak! Hajrá, magyarok! Irány Párizs!

 

A 29. Év Menedzsere Díjátadó Gála díjazottjai, a 2023. évben elért eredményeik alapján:

  • Év Menedzsere Díj: Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója
  • Év Menedzsere Életműdíj: Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnök-vezérigazgatója
  • Év Női Menedzsere Különdíj: Juvancz Beáta, a BlackRock ügyvezető igazgatója
  • Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj: Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. ügyvezető igazgatója, a budapesti iroda vezetője
  • Kék Innovációs Különdíj: Jamniczky Tímea, a JCDecaux Hungary vezérigazgatója
  • Év Fiatal Menedzsere Díj: Szabados Márk, a Mogyi Kft. ügyvezető igazgatója
  • Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj: Simon Anita, az ALTEO Nyrt. fenntarthatóságért és körforgásos gazdaságért felelős vezérigazgató-helyettes
  • Jövő Menedzsere Különdíj: Fazekas Bálint, az Euronics / Vöröskő Kft. tulajdonos-ügyvezetője