Menüpontok

A 2018. év sportolói, edzői, csapat jelöltek a fogyatékos jelöltek kategóriáiban

A 2018. évben kiemelkedő teljesítményt mutató sportolókat, a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület négy szervezete: a Magyar Speciális Olimpia Szövetség, a Magyar Hallássérültek Sportszövetsége, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és a Magyar Paralimpiai Bizottság jelölte.

Az Év fogyatékos férfi/női sportolója, az Év fogyatékos csapata, az Év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője - kategóriákban 10-10 jelölt várja január 31-ig a magyar sportújságírók szavazatait. 

2019. február 4-én, az Év Sportolója Gála szervezői, sajtótájékoztató keretében hirdetik ki az egyes kategóriák három-három legjobbjait. 

Minden kategória három legtöbb szavazatot kapott jelöltje meghívást kap a 2019. február 14-i Gálára, a Nemzeti Színházba, ahol nívós műsor keretén belül kiderül, ki nyerte a 2018. Év fogyatékos férfi/női/csapat/edző kategóriát, kinek a teljesítménye győzte meg leginkább a sportújságírókat.  

Szavazni kizárólag a Magyar Sportújságírók Szövetség tagjai tudnak. 

Tisztelt Sportújságíró!

Köszönjük, hogy szavazatával segíti a döntést, és köszönjük, hogy egész évben tudósításaival hozzájárul a magyar fogyatékos sport népszerűsítéséhez! 

A 2018. év fogyatékos sport kategóriáit az alábbi dokumentumra kattintva letöltve tudja megnézni, köszönjük figyelmét a jelöltek nevében is! 

A dokumentumot január 5-én, kedden délután töltöttük fel, a szavazás indításakor. 

/uploads/files/Evsportolojagalajeloltek/2018_%20ev%20fogyatekos%20sportoloi_csapatai_edzok_kategoria%20jeloeltek.pdf

Következő események